Ik heb een éénmalige kans voor jou.

 

Wil jij het écht?

 

Wil jij écht een verschil maken voor kinderen?
Wil jij écht van betekenis zijn voor ouders?
Wil jij écht impact maken op onze maatschappij? 

Dan heb ik een éénmalige kans voor jou. 

 

Ik ben Joke Roels.

 

Ik herstel de harmonie tussen kinderen en ouders zodat ze weer een hecht gezin zijn. Ik help kinderen met gedragsproblemen, schoolmoeheid, beperkte sociale vaardigheden, persoonlijke problemen, ASS, psychische en psychiatrische problemen samen met hun ouders.

In 2005 richtte ik Groeistof op. Dit is een psychotherapiepraktijk waar ik als psychotherapeute en opvoedingscoach mijn ervaring en kennis dagelijks inzet. Voor gezinnen met kinderen die het soms niet meer zien zitten door onbegrip, veel te lange wachtlijsten, onrust, geen hulp op maat, … 

Ik ben de eerste en enige aanbieder, in België en Nederland, van Time-out reizen voor deze gezinnen. Het reisaanbod is erg beperkt voor hen. Bij het idee van boze blikken aan het zwembad, woede-uitbarstingen in het restaurant van het hotel, steden vol vreemde geluiden en indrukken zakt de moed in hun schoenen. Onhaalbaar! Zo lijkt het voor veel gezinnen. 

Dankzij mijn Time-out projecten gaan deze kinderen op vakantie. 

Het Time-out project op Texel is een praktisch trainingsprogramma op maat in combinatie met vakantie. Zodat ouders en kinderen opnieuw in hun kracht staan. Door permanente coaching, groeps- en individuele begeleiding op één plek kunnen deze kinderen op vakantie gaan met hun gezin

  

Dit is mijn éénmalige kans voor jou. 

Ik wil meer mensen helpen en bied jou een éénmalige kans om mij vooruit te helpen. 

Groeistof groeit enorm.  Mijn psychotherapiepraktijk, mijn online groepspraktijk met 16 coaches en therapeuten én het Time-out project op Texel. 

Jij kan mee investeren in mijn Time-out project op Texel en een positieve maatschappelijke impact maken. Via WinWinner ben ik op zoek naar particuliere investeerders. WinWinner is een crowdlending platform d.w.z. zij brengen ondernemers en investeerders samen voor de winwinlening. 

Een Win voor jou want de winwinlening levert een beter rendement op dan de spaarboekjes. (4,5% jaarlijks rendement) En een Win voor mij zodat ik meer gezinnen kan helpen. 

Mijn éénmalige kans voor jou:
https://www.winwinner.be/kmo/groeistof

  

Zo maak jij écht een verschil voor deze kinderen. 

Met jouw steun creëren we een plek die rust en ruimte biedt in de natuur. Deze elementen zijn essentieel voor kinderen met gedragsproblemen, schoolmoeheid, beperkte sociale vaardigheden, persoonlijke problemen, ASS, psychische en psychiatrische problemen. 

Wanneer deze kinderen op een rustige en gezellige plek verblijven, staan ze open voor ontwikkeling. Ze voelen zich veilig en geborgen. Ook voor onze begeleiders is het een meerwaarde om deze gezinnen bij te staan in een warme en huiselijke sfeer.

  

Zo ben jij écht van betekenis voor deze ouders. 

Dankzij jouw hulp kan ik groepsbegeleiding, individuele coaching en permanente ondersteuning aanbieden in een Texels Time-out verblijfshuis. Mijn  team en ik  verbinden  ouders en kinderen weer met elkaar door een ontspannende vakantie in combinatie met een bijzonder trainingsprogramma in alle discretie op het eiland Texel. Een kans voor het ganse gezin om een mooie reis te maken met de overzetboot naar hun Time-out verblijf.

 

Geen “onbegrijpende” blikken, maar veilig genieten op het mooiste stukje van de Waddeneilanden. 

Een hecht gezin zijn met een gelukkige thuis. 

Een plek waar iedereen zich met elkaar verbonden voelt. 

Dit is iets dat we allemaal wensen, toch?

 

Met de ingezamelde gelden creëer ik een gezellige woning die warmte en comfort uitstraalt door:

– verfraaiing en verbouwing van de woning tot een Texels Time-out verblijfshuis; 

– gezellige inrichting van de familiekamers met meubilair; 

– nieuwe keuken; 

– sanitaire voorzieningen; 

– bureaumateriaal; 

– spelmateriaal zoals een trampoline, aanleg van petanquebaan, hangmatten, voetbalgoal, basketbalring, gezelschapsspelen, tafelvoetbal, knutselmateriaal, muziekinstrumenten en boxen, enz.

 

Zo maak jij écht impact op onze maatschappij.

Doe iets nuttig met jouw geld en investeer mee in mijn missie. Zo maak jij een verschil voor veel kinderen én hun ouders.

 

Meer info over jouw investering: 

https://www.winwinner.be/kmo/groeistof

 

Missie Groeistof 

Herstellen van harmonie tussen ouders en kinderen.

 

VERBONDEN MET JOUW KIND, 

IN JOUW KRACHT ALS OUDER.

 

 

Dank je wel

dat je de moeite hebt gedaan om even
bij mijn expertise stil te staan!

Ik weet dat ik je kan helpen, maar nu is het aan jou.